KAUHAJOEN KARHU MARATON

Historia

Kauhajoen Karhun Maratonjaosto perustettiin 2008 tukemaan lisäämään Kauhajoella jo hyvin suosittua juoksukulttuuria. Jaoston tavoitteena on saada ohjattua lisää uusia ihmisiä harrastuksen pariin.

Jaosto pitää vuosittain 3-4 kokousta. Lisäksi pidetään Kauhajoen Karhun sääntöjen mukaiset kevät / syyskokoukset. Kokouksissa päätetyt asiat kootaan jäsentiedotteeseen, löytyy "jäsen"-sivulta.

Jaoston asioista päättävät seuraavat jäsenet:

Markku Seppälä, Timo Mäki-Juoni, Pasi Mattila, Jarkko Hautala, Ari Kilpinen, Paula Kiukkonen, Jari Pitkäkoski, Petri Björkman

Maratonjaoston asioista ovat päättäneet 2008 - seuraavat jäsenet:

Jukka Hakala, Juhani Nevala, Eija Ojala, Timo Marjomäki, Tommi Pantti, Pasi Mattila, Jarkko Hautala, Ari Kilpinen, Tarja Mäntylä, Anne Marjomäki, Petri Koivisto, Jaakko Niemi-Aro

Puheenjohtajat:

Petri Koivisto 2008 - 2009, Timo Marjomäki 2010 - 2011, Tommi Pantti 2012 - 2013, Ari Kilpinen 2014 - 2018

Jaosto

Tietoa Maratonjaostosta ja Triathlon alajaostosta

Maratoonarit

Yleistä

Triathlonjaosto perustettiin mararonjaoston alajaostoksi. Jaosto on on Suomen Triathlonliiton jäsen. Jaoston jäsenillä on mahdollisuus osallistua Suomen Triathlonliiton alaisiin kilpailuihin. Jaosto huolehtii liiton jäsenmaksustasi puolestasi. Vain nimetyt jäsenet ovat oikeutettuja osallistumaan liiton alaisiin kilpailuihin.

Ensimmäistä kertaa triathloniin?

Triathlon on laji joka soveltuu erittäin hyvin myös peruskuntoilijoille, sprinttimatka lyhennetyllä uinnilla on monelle helpoin valinta tutustua tähän hienoon lajiin. Kolmen lajin yhdistäminen yhdeksi lajiksi, kaikkine välineineen ja vaihtoineen, herättää monessa lajiin tutustumassa olevassa roppakaupalla kysymyksiä.

Tässäjutussa on valoitettu ensikertalaisen näkökulmasta asioita ja vastailtu useimpiin kysyttyihin kysymyksiin. Osa asioista on yleisiä käytäntöjä lajissa ja osa taas kilpailukohtaisia käytännön asioita.

Linkki juttuun...

Triathlon